(VIDEO) UPOZNAJTE HABIBOVOG NASLEDNIKA: GUŠI koga hoće, ima LEVICU IZ PAKLA, a sada je NAJUSPEŠNIJI NEPORAŽENI borac na svetu!

Autor:

Sport

13.11.2020

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Penzionisanje Habiba Nurmagomedova ostavilo je veliku rupu u diskusiji o tome ko je najbolji aktivni borac u MMA, ali bi odgovor na to pitanje mogao da rasčisti spektakularni borac iz "Belatora".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jaroslav Amosov u akciji

Iako ova promocija ne važi za najbolju na svetu (ta titula logično pripada UFC), borac koji se takmiči u njihovoj kategoriji do 77 kila sasvim moguće jeste.

U pitanju je Jaroslav Amosov, koji je posle pobede na Belatoru 252 dostigao skor od 25-0, a koji bez treptanja može da tvrdi da je među samim "krem de la kremom".

On je počeo da se takmiči još kada je imao 16 godina, i to u Habibovom omiljenom Sambu, ali je ubrzo shvatio da je ozbiljno nadaren i da može da ima budućnost u tom sportu.

Nije časio ni časa, pa je osvojio tri svetska i dva evropska zlata, pa je nastavio logičan napredak ka MMA.

Kao što ste mogli da očekujete, i u tome se pronašao, pa je vezao 19 spektakularnih pobeda na putu ka Belatoru, gde je od tada trijumfovao na svih šest mečeva u poslednje dve godine.

Iako se svi plaše njegovog rvanja, on je pokazao da je majstor i za nokaut, i za gušenje, pa je devet puta onesvestio protivnika, dok ih je čak deset puta naterao da se predaju.

Sada trenira u "Amerikan Top Timu" sa legendama poput Poarijea, Joane Jedrejček i Horhea Masvidala, tako da bi uskoro mogao da dostigne cilj koji Habib nikada nije, da postane prvi borac sa 30 pobeda bez poraza!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading