Crnilo za crno-bele: KORONA STIGLA I U PARTIZAN!

Autor:

Sport

28.10.2020

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delovalo je kao da bi epidemija koronavirusa mogla da zaobiđe Partizan, ali nažalost se stvari nisu tako razvile, pa je i u taboru crno-belih zabeležen prvi slučaj ove bolesti.

RepublikaFoto: Starsport
VK Partizan zahvatila je epidemija Kovida!

Utakmica petog kola Super lige Srbije u vaterpolu između Radničkog i Partizana, koja je trebalo da se odigra u subotu, 1. novembra, odložena je za 18. novembar, saopštio je klub iz Kragujevca.

Naime, nekoliko vaterpolista beogradskih crno-belih imalo je pozitivne nalaze na virus COVID-19. Partizan je već odložio mečeve protiv Zemuna (10. oktobra) i Šapca (17. oktobra). Navedeno je da se igrači oporavljaju, ali da nisu dobili dozvolu lekara za nastup u Kragujevcu.

 

Radnički u narednom period očekuju kvalifikacije za Ligu šampiona (od 11. do 15. novembra u Budimpešti). Podsetimo, rivali Radničkog biće domaćin OSC (Budimpešta), Sintez iz Kazanja, španska Terasa i francuski Tursin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading