(FOTO) NEVERICA: Nurmagomedov nekoliko dana posle borbe OTKRIO neverovatnu ISTINU i priložio JEZIVE slike!

Autor:

Sport

28.10.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Habib Nurmagomedov (32) pre četiri dana pobedio je Džastina Gejdžija (32) u drugoj rundi borbe za šampionski pojas UFC u lakoj kategoriji (do 70,3 kilograma), a trijumf neponovljivog Dagestanca u njegovom poslednjem meču u oktagonu došao je uprkos velikim problemima.

MMA borac trpeo muke u poslednjem meču

Naime, prvi čovek UDC Dejna Vajt otkrio je da se neporaženi MMA prvak u Abu Dabiju borio uprkos tome što je imao slomljeno stopalo i prst, a sam Habib je priču potkrepio rendgenskim snimcima i to od 7. oktobra, dakle samo dve sedmice pre meča!

Nurmagomedov, koji je protiv Amerikanca odbranio treći put pojas najboljeg na svetu u svojoj kategoriji, pokazao je nadljudsku snagu i želju i, uprkos teškim povredama, u potpunosti dominirao u oktagonu u zadnjoj borbi u blistavoj karijeri, gde mu je skor 29-0. Sumnjamo da bi neko drugi na njegovom mestu smeo da se takmiči u takvim okolnostima, a koliki je sportista, Habib je pokazao i time što nije hteo da ponizi rivala iako je mogao. Naime, nekadašnji UFC šampion Dejvid Kormijer otkrio je da je Dagestanac mogao da polomi ruku Gejdžiju u drugoj rundi, ali da to nije učinio zbog roditelja rivala.

Foto: instagram.com/printscreen

- Pričao sam sa Habibom i rekao mi je da je mogao ozbiljno da povredi Džastina i meč završi armbarom, a kako je Gejdži govorio da nikada ne bi tapkao u znak predaje, lom ruke bio bi realan. Ipak, Habib nije želeo da ga ponizi i ozbiljno povredi pred roditeljima, koji su gledali borbu - otkrio je Kormijer.

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading