(VIDEO) HABIB ŠALJE POZDRAVE: Penzionisao se kao najbolji na svetu, a onda OBRADOVAO SRBIJU!

Autor:

Sport

26.10.2020

12:38 >> 12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neporaženi, sada već bivši, UFC šampion Habib Nurmagomedov bio je na direktnoj liniji sa predsednikom bokserskog saveza Srbije Nenadom Borovčaninom, kome je obelodanio vesti koje su oduševile njegove obožavaoce širom naše zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Habib Nurmagomedov

Nenad Borovčanin u kontaktu je sa Dagestancem već dugi niz godina, a sada je iskoristio priliku da mu čestita na pobedi protiv Gedžija koja je njegov skor podigla na 29-0.

- Čestitao sam Habibu na neverovatnom uspehu, pokazao je svima kakav je čovek. Dugo smo u kontaktu i rekao sam mu da Srbija jedva čeka da ugosti jednog takvog sportistu - istakao je Borovčanin, čime je potvrdio raniju vest u kojoj se polemisalo o dolasku Nurmagomedova. 

To je potvrdio i sam Habib, poslavši pozdrav našem narodu.

Foto: Instagram/printscreen

- Veliki pozdrav za Srbiju! Vidimo se uskoro, kad god Nenad kaže i kad god da se dogovorimo ja sam spreman da dođem u posetu - rekao je Habib tokom video poziva.

 

 

 

Dok Habib do sada nikada nije bio u Srbiji, predsednik bokserskog saveza Srbije kaže da njegovi prijatelji često dolaze u Beograd, prevashodno iz sportskih razloga.

 

 

Dali će "Dagestanski orao" stvarno doleteti u naše predele, preostaje da vidimo, ali jedno nije sporno- Habib Nurmagomedov jedan je od najboljih MMA boraca u istoriji!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading