NEVIĐENA DRAMA PRED UFC 254: On je 29-0 i UFC šampion, ali mu je VAGA NAJVEĆI NEPRIJATELJ!

Autor:

Sport

24.10.2020

08:42 >> 08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuča godine u UFC između Habiba Nurmagomedova i Džastina Gedžija udaljena je svega nekoliko sati, ali snimci sa merenja boraca već bacaju senku na UFC 254.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dali je "Dagestanski orao" premašio dozvoljenu kilažu pred UFC 254?

Kao što je to već praksa u sportu punom zanimljivih karaktera kakav je MMA, teorije zavere krenule su da se raspliću neposredno posle merenja boraca za UFC 254.

Ta teorija nalaže da je vladajući šampion lake divizije Nurmagmedov premašio dozvoljenu težinu od 70 kila!

 

 

Habib, koj je već jedanput u karijeri propustio tuču zbog problema sa skidanjem kilaže, izgledao je veoma loše na merenju, imajući u vidu da je morao da skine skoro devet kilograma.

Kada je stao na vagu, neki su primetili da je zvaničnik prerano vratio teg na startnu poziciju, čime je mogao da prikrije Habibovu pravu težinu, gledjaući da se druga strana vage koja pokazuje kilažu još uvek dizala kada je gospodin koji je zadužen za to pomerio teg.

 

 

Dagestanski "orao" izgledao je iznureno ali i kao da mu je pao sav teret sa leđa kada mu je rečeno da je dostigao željenu kilažu, što je u očima nekih probudilo dodatnu sumnju.

 

 

Ne bi ovo bio prvi put da se ovako nešto dogodi u MMA, a čak je i Habibov timski kolega Danijel Kormije, inače bivši šampion u dve kategorije u UFC, optužen za takvo poanašanje kada se naslanjao na peškir tokom merenja za UFC 210.

Bilo kako bilo, tuča između dvojice najboljih boraca lake kategorija na planeti potvrđena je za večeras, a svet treba da se pripremi za spektakl kakav se retko, ako ikada, viđa!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading