Delegacija Sportskog saveza Srbije posetila Kragujevac i Topolu

Autor:

Sport

23.10.2020

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akteri sastanka izneli svoje utiske.

RepublikaFoto: SSS

U okviru redovnih aktivnosti delegacija Sportskog saveza Srbije, koju je predvodio generalni sekretar Goran Marinković, posetila je Кragujevac i Topolu.  Predstavnike najmasovnije sportske organizacije na Balkanu u Kragujevcu primio je Predrag Stevović član Gradskog veća za sport, a sastanku su prisustvovali i pravni savetnik SSS Nenad Đurđević kao i predstavnici Sportskog saveza Кragujevca.

- Кragujevac je poznat kao grad sporta, ima znamenite sportiste i uspešne klubove. Veoma nam je stalo, kao krovnoj sportskoj organizaciji u Srbiji, da sport u Кragujevcu funkcioniše na najbolji mogući način - istakao je generalni sekretar Goran Marinković. 

RepublikaFoto: SSS

- Ovo je samo prvi u nizu susreta i nadam se da ćemo i u novom sazivu dobro sarađivati, kazao je Predrag Stevović član Gradskog veća za sport i dodao da Sportski savez Srbije, na ovaj način želi da produbi saradnju sa Кragujevcem i da je podigne na viši nivo, na obostrano zadovoljstvo.

Svoj obilazak Šumadijskog regiona nastavljen je posetom Topole. Generalni sekretar je na sastanku sa predsednikom opštine Igorom Petrovićem i većnikom za sport dobio informacije o funkcionisanju sporta i pozitivan impuls kada je ovaj segment u pitanju. 
RepublikaFoto: SSS

- Drago mi je da se Topola probudila, da novi predsednik opštine želi da više pažnje posveti sportu i da je spreman da preduzme velike korake u što kraćem periodu. Odbojkaški klub je postigao odlične rezultate, osnovan je i streličarski klub, postoje razne ideje za konjičke klubove, a nama je uvek drago da vidimo da se pozitivne stvari događaju. Zajednički ćemo ovakav trend i nastaviti. Ovo je prvi sastanak, očekujemo ih u Sportskom savezu Srbije za nekoliko dana kada će se i krenuti u ozbiljan rad na poboljšanju. Neophodno je obezbediti svima u Topoli što bolje uslove za bavljenje sportom i rekreacijom -zaključio je Marinković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading