NEVERICA: Šumaher se VRAĆA FORMULI 1!

Autor:

Sport

22.10.2020

14:47 >> 14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nerealne vesti odjeknule su trkačkim svetom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sin legendarnog Mihaela, mladi Mik, mogao bi da bude sledeća zvezda Formule 1

Kako javljaju mediji sa svih strana, Šumaher se vraća u Formulu 1!

Ne, na veliku žalost nije u pitanju legendarni Mihael Šumaher, koji se još uvek nalazi u lošem stanju posle stravične povrede na skijanju pre sedam godina, već je u pitanju njegov sin, Mik Šumaher.

 

Mik ove sezone vozi spektakularno u Formuli 2, gde je prvi u generalnom plasmanu, tako da ne čudi interesovanje timova iz "prve lige". On je prethodno trebao da debituje u ovom takmičenju za ekipu "Alfa-Romea", ali je ta trka otkazana zbog vremenskih uslova.

Kraj sezone se bliži, ostalo je svega šest trka do kraja, a ekipe uveliko kuju planove za sledeću godinu. 

Tako je HAAS doneo drastičnu odluku da otpusti oba svoja vozača, tako da bi Šumaher mogao da zameni jednog od Romana Grožana ili Kevina Magnusena.

Američka ekipa izgleda je popunila i drugi bolid za sledeću takmičarsku godinu, pa bi pored Mika u HAAS-ovom vozilu mogao da se nađe ultratalentovani 21-godišnji Rus Nikita Mazepin.

 

 

Iako ni tim, ni Formula, a ni porodica Šumaher nisu potvrdili ovu informaciju, sin jednog od najboljih trkača svih vremena navodno je potpisao ugovor na dve godine.

Nadajmo se da će Mik nastaviti tamo gde je njegov otac stao!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading