(VIDEO) HOROR: Na utakmici juniorskog američkog fudbala UBIJEN OTAC i RANJEN SIN!

Autor:

Sport

21.10.2020

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemiri u Americi postali su stvar svakodnevnice, kao i nasilje koje ih prati. Ipak, scene sa utakmice juniorskog američkog fudbala lede krv u žilama.

Foto: youtube.com/printscreen
Pucnjava na utakmici američkog fudbala

Stravično krvoproliće dogodilo se na utakmici juniorskog američkog fudbala u Džeksonvilu!

Kako prenose mediji, naoružani čovek usmrtio je oca i ranio njegovog sedmogodišnjeg sina kada je zapucao tokom utakmice koja se odigravala u obližnjem parku.

Scene horora zabeležene su od strane lokalnih medija, gde se vidi kako igrači i njihove porodice beže od pucnjeva, dok su se neki bacili na zemlju, misleći da je u pitanju napad masovnog ubice.

 

Policija uveliko traga za 27-godišnjim osumnjičenim, a načelnik policije u tom delu Floride istakao je da se traži muškarac koji je neposredno pre napada istrčao iz kombija sa sivom kapuljačom na glavi.

Tužni prizori odvijali su se u parku, gde je 22-godišnji student medicine pokušao da spase život ranjenom čoveku, ali je on nažalost preminuo od posledica prostrelnih rana. Ipak, stvar koja bez sumnje ledi krv u žilama svakoj normalnoj osobi je činjenica da je napadač ranio i sedmogodišnjeg sina ubijenog čoveka.

- Dečačić je bio na zemlji, upucao ga je, i njega i njegovog oca - u neverici su vikali očevidci. 

Dok se za napadačem intenzivno traga, gradonačelnik Džeksonvila Leni Kari pozvao je na prekid nasilja.

- Ovo besmisleno nasilje mora prestati. Porodici napadnutih izjavljujem najdublje i najisreknije saučešće, dok se ja i moja porodica svaki dan molimo za zdravlje sedmogodišnjeg dečaka koji je preživeo - istakao je gradonačelnik.

Teško je biti iznenađen dešavanjima u Americi u ovo doba, ali je ovo istinski zastrašujuće...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading