"Bitka za Britaniju" BLIŽA NEGO IKAD: Kamp Tajsona Fjurija NEĆE DA ČEKA Vajldera

Autor:

Sport

12.10.2020

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestrpljenje vlada u kampu Tajsona Fjurija, željni su tuče ove godine, a deluje kao da će je i dobiti, samo ne sa očekivanim protivnikom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tajson Fjuri želi borbu do kraja godine, bilo da ona bude sa Vajlderom ili sa Džošuom

Kako navodi glavni trener svetskog šampiona u WBA, WBC, IBF i WBO, Tajsona Fjurija, njegov borac želi tuču do kraja godine.

Šugerhil Stjuard izjavio je da to jedino ima smisla, čak i ako protivnik "Kralja Cigana" ne bude njegov Dionte Vajlder.

 

 

 

Podsećamo, Fjuri i Vajlder su se borili već dva puta. Prvi okršaj 2018. završen je kontroverznim nerešenim rezultatom, dok je revanš bio potpuno jednostran. 

Fjuri je Vajldera u Novembru 2019. godine potpuno deklasirao. Jedan od najboljih nastupa u istoriji boksa Britanac je krunisao nokautom "Bronzanog bombardera", a američki bokser aktivirao je klauzulu za revanš odmah posle borbe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Kralj Cigana" nokautirao je "Bronzanog bombardera" u 7. rundi revanša

Uprkos tome, Vajlder se od početka godine bori sa povredama i komplikacijama prouzrokovanim koronavirusom, tako da bi Fjuri u međuvremenu mogao da se okrene takozvanoj "Bitci za Britaniju", iliti tuči sa sunarodnikom i šampionom IBO, WBO (Super) i OBE divizija, Entonijem Džošuom.

Razvoj situacije sa Tajsonom Fjurijem pratićemo sa velikim nestrpljenjem, a bilo da mu protivnik bude Vajlder ili Džošua, spektakl je gotovo zagarantovan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading