(VIDEO) UDARIO ME U GLAVU, BILA SAM U NESVESTI: Isplivao novi snimak BRUTALNOG napada na Oliveru Jevtić!

Autor: Sportski Žurnal, Republika

Sport

12.10.2020

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strasti se ne smiruju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Napad na Oliveru Jeftić

Na trci na 10 hiljada metara u Sofiji muškarac u crnom duksu odgurnuo je našu atletičarku Oliveru Jevtić nakon čega je ona pala na asfalt. Ona je u razgovoru za "Sportski žurnal" opisala ceo incident, a pojavio se i novi video snimak celog slučaja.

- Udarila sam glavu. Imam hematom. Pritrčali su odmah neki ljudi da mi pomognu. Oko sat vremena mi je trebalo da dođem sebi od svega. Kuk me boli. Vratiću se odmah kući. Videću sutra kada se ohladi u kakvom sam stanju - rekla je Olivera.

- Ne zna niko ko je to bio i zašto je to uradio.. Trčao je u trenerci da bi sakrio startni broj, ako ga je uopšte imao. Policija ga traži i nadam se da će ga uhvatiti.

- Nemam pojma šta je bilo tom čoveku. Startovali smo na 10 kilometara, dakle praktično u rekreativnoj trci. Nisam mogla nikoga da ugrozim, nekoga ko mu je bitan. Ako ga uhvate saznaćemo i zašto je to uradio - dodala je Jevtićeva.

U međuvremenu, pojavio se novi klip na kome se jasno vidi da je postojala namera pomenutog čoveka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading