U grotlu Crvenog krsta Krstaši protiv Lozničana za majstoricu!

Autor:

Sport

15.09.2020

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majstorica ili novi šampion, odgovor će nam doneti epilog drugog finalnog meča Bokserske Super lige Srbije između Krstaša i Lozničana.

RepublikaFoto: BSS
Boks hala "Crveni krst"

Legendarna hala na Crvenom krstu ugostiće domaćina BK "Radnički" Beograd i protivnika BK Loznica 16. septembra 2020. sa početkom u 20 časova uz direktan TV prenos na TV Arena.

Sa jedne strane za domaćina ovaj meč znači borbi za opstanak, bitku u kojoj ce juriti pobedu i zakazivanje čuvene majstorice, odnosno trećeg odlučujućeg susreta finala Super lige Srbije pod pokroviteljstvom MTS-a koji bi bio održan 19. septembra 2020. na neutralnom terenu. Gosti iz Podrinja imaju prenost pobede koju su zabeležili kao domaćini u hali Lagator 10. septembra, sada jure novi trijumf koji bi ujedno značio i osvajanje naslova šampiona za 2020. godinu.  

Susret u Beogradu biće održan bez prisustva publike, shodno odlukama Vlade Republike Srbije usled pandemije virusa korona.

U oba tabora ističu da je motivacija i spremnost svih aktera na najvišem mogućem nivou.

- I prvi meč je pokazao da smo svi tu sa jednim jasnim ciljem, pobediti. U Lagatoru je sve prštalo od energije, kvalitetnog boksa, isto očekujemo i na Crvenom krstu. Iako je bilo 10:4 u korist Loznice, to nije pokazatelj odnosa snaga u ringu, šanse su bile podjednake. Naše misli su maksimalno fokusirane na titulu i verujem da ćemo izboriti majstoricu u kojoj bi sve karte bile otvorene, nijanse bi odlučile novog šampiona – istice kapiten Krstaša Veljko Gligorić.

RepublikaFoto: BSS

Lozničani stižu u Beograd prepuni samopouzdanja nakon trijumfa na domaćem terenu.

- Verujem da će se naša titula slaviti na Crvenom krstu, da ćemo doći do velikog trijumfa u Beogradu i zatim nastaviti proslavu u Loznici. U prvom finalnom susretu iskoristili smo prednost našeg terena koji uvek sa sobom donosi i dozu pritiska sa kojim smo se izborili i zabeležili prvu pobedu koja nas je dovela na korak od trona. Svesni smo da majstorica donosi novi pritisak, vodu u uši, zato imamo i motiv više da započeti posao završimo već na drugoj stepenici. Ekipa je spremna, obećavamo borbu do poslednjeg atoma snage i verujemo da će to biti dovoljno za željeni rezultat – zaključio je mlada zvezda i perjanica BK Loznica Semiz Aličić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading