Vojvođanska banka najveći sponzor Rukometnog saveza Srbije

Autor:

Sport

14.09.2020

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvođanska banka nastavlja uspešnu saradnju sa Rukometnim savezom Srbije kao njihov najveći sponzor i tako neguje tradiciju ulaganja i podrške nacionalnom sportu. Sponzorstvo RSS podrazumevaće u narednom periodu podršku rada Saveza i pripreme muških i ženskih rukometnih timova.

RepublikaFoto: RSS

Podrška sportu je strateško polje u oblasti korporativnih davanja i prioritet u segmentu društveno-odgovornog poslovanja Vojvođanske banke.

Sponzorstvo Rukometnog saveza Srbije predstavlja nastavak podrške nacionalnom sportu koja se između ostalog ogleda i u plodonosnoj i 20 godina dugoj saradnji Vojvođanske banke i Olimpijskog komiteta Srbije.

RepublikaFoto: RSS

- Prepoznali smo rukomet kao sport kome je potrebna podrška i u koji želimo dugoročno da ulažemo zajedno sa našim partnerima. Naša matična OTP Grupa podržava rukometni sport u Mađarskoj i mi nastavljamo sa tom tradicijom i u Srbiji. Izuzetno nam je drago što imamo priliku da podržimo timski sport u kome su muške i ženske reprezentacije podjednako trofejne. Imamo mnogo toga da naučimo od naših vrhunskih sportista i veoma se radujemo nastavku saradnje. Svim srcem navijamo da se ženska rukometna reprezentacija kvalifikuje za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju. Uvereni smo da će ovo partnerstvo značajno unaprediti uslove rada, pripremu i mogućnost odlaska naših rukometaša na međunarodna takmičenja - izjavio je Predrag Vasić, predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke, OTP Grupa.

Foto: RSS

Božidar Đurković, predsednik Rukometnog saveza Srbije, izrazio je zadovoljstvo zbog činjenice da je Savez dobio pouzdanog partnera kroz saradnju sa Vojvođanskom bankom.

- Izuzetna nam je čast što ćemo u narednom periodu imati veliku podršku Vojvođanske banke kao deo OTP Grupe, koja decenijama ulaže u prave vrednosti i pruža ozbiljnu podršku domaćem sportu. Ovo partnerstvo nam je dodatan motiv da sve naše selekcije postižu što bolje rezultate, a naš sponzor će biti deo svih naših budućih uspeha - istakao je Božidar Đurković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading