Državno finale Sportskih igara mladih počelo u Brzeću

Autor:

Sport

11.09.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državno finale Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije i zvanično je počelo u Brzeću, na Kopaoniku, žrebom za takmičenje u ekipnim sportovima.

RepublikaFoto: Sportske igre mladih
Krenulo državno finale Sportskih igara mladih

Ovo je sedmi put da će se završnica  najlepše sportske priče za decu održati u  našoj zenlji. A ove godine trajaće naredna tri vikenda septembra, od petka do nedelje. 

Prvog vikenda finalna takmičenja održaće se u rukometu za dečake i devojčice, turniru Lino između dve vatre,  tenisu, stonom tenisu i šahu. Ceremonija Svečanog otvaranja zakazana je na terenima hotela Junior, u subotu od 10.00 časova.

- Nastavljamo da širimo osmehe dece Srbije. Za nas je posebno važno to što smo naš kofer zaista napunili sa mnogo osmeha i pozitivne energije i uspeli da krstarimo širom Srbije. I pored epidemiloške situacije mi smo zadovoljni sezonom i realizacijom Igara i puni dobrih utisaka došli smo u Brzeće, gde ćemo se družiti naredna tri vikenda - poručila je predsednica SIM Srbije Ivana Jovanović.

Uz Ivanu Jovanović, kuglice na žrebu su izvlačili Vladan Milić, direktor hotela Junior Nikolas Sliousaregko, predstavnici koordinatora Filip Komarica i Mirko Petrović. Državno finale održava se u skladu sa svim epidemiološkim preporukama Vlade Srbije i Kriznog štaba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading