SJAJNE VESTI ZA CRNO-BELE: Ostoja Mijailović glavni sponzor RK Partizan!

Autor:

Sport

09.09.2020

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dugo vremena rukometni klub Partizan dobio je generalnog sponzora!

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

U pitanju je kompanija Globos osiguranje, koja će biti generalni sponzor RK Partizan, a koja je u vlasništvu kompanije Britišh Motors, na čijem je čelu predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović.

- Sa velikim zadovoljstvom, RK Partizan obaveštava armiju navijača da je novi sponzor kluba, kompanija Globos osiguranje. Kompanija Globos osiguranje je akcionarsko društvo koje na tržištu Srbije posluje od 1994. godine. Od februara 2020. Globos osiguranje se nalazi u većinskom vlasništvu kompanije British Motors na čijem se čelu nalazi predsednik bratskog košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović - navodi se na sajtu Partizana.

Predsednik RK Partizan, Željko Perkunić, zahvalio je Ostoji Mijailoviću i istakao da se pravi prijatelji prepoznaju u teškim vremenima.

- Pravi prijatelji se prepoznaju u teškim vremenima. U doba globalne krize, Globos osiguranje postaje naš partner i na taj način nam olakšava funkcionisanje, što je jasan pokazatelj želje da se pomogne razvoju sporta. Kao što znamo, rukomet nije profitabilan sport i ovo ulaganje se može posmatrati i kao društveno odgovorno delovanje.

- Želeo bih da se ovom prilikom zahvalim i kompaniji Globos osiguranje i predsedniku KK Partizan, Ostoji Mijailoviću koji se nalazi na čelu poslovnog sistema u okviru kojeg Globos funkcioniše. Uveren sam da je ovo samo početak dugoročne i uspešne saradnje - izjavio je predsednik RK Partizan, Željko Perkunić nakon što je klub na čijem je čelu dobio generalnog sponzora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading