NIJE LJUTA: Rakasova tvrdi da u Partizanu nema raskola

Autor: Marija STEFANOVIĆ

Sport

08.09.2020

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša direktorka stala uz novu upravu.

RepublikaFoto: Starsport
Tatjana Rakas

Smena u vaterpolo klubu Partizan bila je, navodno, burna jer odlazeće rukovodstvo nije želelo da preda vlast novoj garnituri. Međutim, dosadašnja direktorka Tatjana Rakas u razgovoru za Srpski telegraf ističe da nema raskola i da je u dobrim odnosima sa novom upravom crno-belih.

Naime, nakon smene vlasti, klub je pored Rakasove napustio i Mirko Brdajić, a na njihovo mesto su došli Nikola Kuljača, koji je direktor, i Jovan Lazarević, koji je predsednik Upravnog odbora. Takođe, u klub su došli i legendarni vaterpolisti Filip Filipović, Milan Aleksić, Stefan Mitrović i drugi.

- Moram da kažem da je Lazarević bio i naš predlog, drago mi je što je izabran. Verujem da će on odlično raditi svoj posao. On je napravio svoj tim u kom nije bilo mesta za Mirka Brdajića i mene. Iako mi je malo krivo, poštujem njegovu odluku. Ipak, smatram da smo mi mogli dosta da pomognemo klubu. To se nije desilo i ja stvarno želim sve najbolje Partizanu. Svi mi imamo samo jedan cilj, a to je da stabilizujemo klub - kazala je Rakasova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading