(VIDEO) VELJKO SPREMAN DA "UBIJE" UKRAJINCA: Nokautiraću ga za dve runde!

Autor:

Sport

28.08.2020

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa suzama u očima naveo da za razliku od svog sina, on nije imao tatu.

RepublikaFoto: Promo
Veljko Ražnatović

Veljko Ražnatović (23), naš najbolji kruzeraš, 4. septembra će deveti put u profi-ring. Lokacija megdana se još krije od očiju javnosti, ali je rival poznat. Reč je o Ukrajincu Denisu Kozakovu, rođenom u Harkovu 23. decembra 1993. godine, koji se već pet godina bavi profi-boksom. Nanizao je sedam pobeda, uz pet nokauta, dok je devet puta poražen, a u tri navrata je bio prinuđen da preda borbu rivalu.

Veljkov meč će biti poslednji na reviji boksa u petak, a svi učesnici, treneri i organizatori će biti testirani i ispunjavati sve preporuke Vlade Srbije vezane za borbu sa koronom. Publike neće biti, ali će megdan biti direktno prenošen na TV Arenasport.

- Smatram da mi to neće odmoći, već da ću moći bolje da čujem trenera i da završim svoj posao još ranije. Bići sigurno skoncentrisaniji i ubitačniji - rekao je Ražnatović.

 

 

Tvrdi da nikada nije bio spremniji u karijeri, jer je zbog karantina dva meseca konstantno samo trenirao, a potom je i najavio dokumentarni film o sebi.

Potom se osvrnuo na protivnika.

Foto: Promo
Denis Kozakov

- Iskusan rival, ali je niži od mene. Hrabar je i ide napred, ali smatram da ću ga nokautirati do druge ili treće runde. Meni je ovo prvi put da boksujem osam rundi, dok je on iskusan u tome. Pre emsec dana se borio za titulu prvaka Ukrajine, ali je poražen na poene posle osam rundi.

Zatim je naveo da je imao dosta problema da povrati fizičku spremu zbog toga što je preležao koronavirus.

 

 

U nastavku, Veljko je pričao o svom sinu Željku i kako ima veliku pomoć u njegovom odgoju. Takođe, otkrio je da će, bez obzira na to što neće biti publike, Željko prisustvovati meču.

Foto: Promo
Veljko Ražnatović

Potom je izjavio da se misli da Željko neće postati pevač kao baka ili tetka, a onda je na konstataciju novinarke da je i sam Veljko pokušao da se oproba sa mikrofonom, jasno poručio.

- Tako je, ali ja nisam imao tatu - zaključio je Veljko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading