NEVEROVATAN TRANSFER: Partizan doveo golmana koji je nedavno imao 216 kila!

Autor:

Sport

04.08.2020

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Srbije Strahinja Milić novi je golman Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Grobari

On poslednje dve godine nije igrao rukomet. Iz tog perioda srpski golman krije zanimljivu priču jer je u jednom trenutku imao čak 216 kilograma težine.

Svoje iskustvo ispričao je nedavno makedonskim medijima, gde je proveo poslednjih šest godina svoje karijere igrajući za Vardar od 2012. do 2018.

- Bio sam tvrdoglav, nisam imao ni volje ni želje da se dovedem u red. Nisam prihvatio da moram da smršam i rastao sam se s klubom. Kilogrami su presudili, najveća težina bila mi je 216 kilograma, ali bilo je i ostalih problema o kojima ne želim da govorim jer je sve to prošlost. Suština je da nisam bio mentalno jak - ispričao je tada Milić.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Milić

U karijeri je još branio za Kil i Silkeborg. Reprezentativac Srbije bio je punih 10 godina, od 2007. do 2017. godine. Strahinja Milić sada, posle duge pauze, pokušava da se u Partizanu vrati na nekadašnji nivo rukometa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading