Srbin nahvalio život u Zagrebu i otkrio po čemu će ga zauvek pamtiti

Autor:

Sport

25.07.2020

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo baš nikakvih neprijatnosti. Zagreb je vrlo prijatan grad, lep za život i moja porodica i ja smo tu uživali. Došlo je vreme da krenem dalje, ali ovaj grad će nam zauvek ostati u lepom sećanju, kao i sve ono što smo doživeli u njemu - kaže Ćuk

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Ćuk

Miloš Ćuk (29) jedan je od najboljih vaterpolista sa naših prostora, a među trofejima koje je već osvojio (uz četiri evropska zlata) svakako vredi istaknuti olimpijsko zlato iz Rija 2016. godine.

S obzirom da je do skoro bio igrač vaterpolo kluba Mladost iz Zagreba, a sada se vraća u Srbiju, Miloš je tamošnjim medijima dao opširan intervju i priznao kako se osećao ovih godina u glavnom gradu Hrvatske. 

Kako ste proveli ove dve godine u Zagrebu i da li je bilo ikakvih neprijatnosti?

– Nikakvih. Zagreb je vrlo prijatan grad, lep za život i moja porodica i ja smo tu uživali. Došlo je vreme da krenem dalje, ali ovaj grad će nam zauvek ostati u lepom sećanju, kao i sve ono što smo doživeli u njemu.

Imate trogodišnjeg sina, da li je u planu povećanje porodice? 

– Na kilaži, sigurno, ha-ha... Da, čekamo drugo dete i vrlo brzo ćemo imati jednog člana više. 

Da li ste zadovoljni postignutim u Mladosti – u dve godine tri trofeja (dve regionalne lige i kup), za prvenstvo se još uvek borite?

– I više sam nego zadovoljan, a mislim da delim mišljenje i svojih saigrača. Da nam je neko pre dve godine ponudio tri trofeja u dve godine, a još uvek se borimo i za četvrti, mislim da bismo to oberučke prihvatili. Mislim da su nam ove dve godine bile prilično uspešne i da smo vratili Mladost tamo gde joj je i mesto.

RepublikaFoto: Todor Petković

Postoji li mogućnost da ipak ostanete u Mladosti ili vas je Novi Beograd već čvrsto kaparisao? I zbog čega Novi Beograd?

– Ne postoji mogućnost da ostanem u Mladosti, idem u Novi Beograd. Dobio sam ponudu koja mi je bila povoljna, a i iz ličnih razloga odgovara mi da budem u Beogradu, koji je bliže mom rodnom Novom Sadu. Reč je o mladom, ambicioznom klubu koji u budućnosti cilja na Ligu šampiona. Meni je važno i to da ću moći da radim sa Vujasinovićem, najviše zbog reprezentacije. Sve u svemu, verujem da će to biti jedna dobra priča.

Kako se nosite sa ovom korona krizom?

– Trudim se što manje da čitam portale i pratim ostale medije kako bi mi barem glava ostala čista i zdrava. Jer sve te vesti o bolesnima i umrlima imaju i učinak na psihu. Pratim sve preporuke nadležnih i nadam se da će nas bolest zaobići. Svi mi moramo da pazimo na sebe, ali i naučiti da živimo sa svim tim. Koliko je moguće – normalno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading