(VIDEO) DRAMA U HEREZU: Vinjales već proslavio pol-poziciju, ali onda se desilo nešto NEVEROVATNO! Markez ipak neće voziti u nedelju

Autor:

Sport

25.07.2020

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je veoma interesantno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maverik vinjales, jedan od Dukatija i Valentino Rosi

Drugu nedelju zaredom na stazi u Herezu pol-poziciju osvojio je Fabio Kvartararo, koji je prethodnog vikenda to i materijalizovao pobedom na prvoj trci sezone Moto GP šampionata.

Ovog puta, najbrže pol-poziciju Francuz je osvojio zahvaljujući vremenu od 1:37.007, ali je ipak nadomak najboljeg rezultata bio Maverik Vinjales.

Naime, poslednji krug koji je Španac odvezao u kvalifikacijama bio je brži od Kvartararovog, ali su ga sudije poništile zbog toga što je prekoračio limite staze.

Posle svega, Vinjalesovo drugo najbolje vreme bilo je dovoljno za drugu poziciju, a prvi startni red na nedeljnoj trci popuniće Frančesko Banjaja. Četvrti će startovati Valentino Rosi, ispred Migela Oliveire i Franka Morbidelije. Prvih deset kompletirali su Džek Miler, Takaaki Nakagami, Bred Binder i Žoan Mir.

Takođe, veoma je važno istaći da se na sutrašnjoj trci neće pojaviti Mark Markez, iako je danas vozio na trećem treningu.

Podsetimo, u prvoj trci sezone trijumfovao je Fabio Kvartararo koji zahvaljujući tome zauzima prvo mesto na tabeli sa 25 bodova, ispred Maveika Vinjalesa (20) i Andree Dovicioza (16).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading