STAVIO TAČKU: Ostaje ili odlazi? Savić pravo u METU!

Autor:

Sport

25.07.2020

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić otkrio je svoje planove u budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije Dejan Savić

Savić je poručio da će trenirati "Delfine" i 2021. godine, čime je stavio tačku na spekulacije o odlasku.

– Obavio sam razgovor s predsednikom Vaterpolo saveza Srbije i mislim da smo se dogovorili. Sad je u samo pitanje rezultata, jer su odavno definisane određene stvari. Pre svega tradicija srpskog vaterpola i mnoge stvari zavise od rezultata – priznao je Savić da samo neuspeh “delfina” može da ga otera sa klupe za podkast "Pod kapicom".

 

On je rekao da još nije spreman da radi negde u inostranstvu.

– Neću da trčim u inostranstvo. Da trčim ne mogu ni da me medved pojuri. I tad bismo se šamarali! Volim da radim ovaj posao i zašto bih išao negde da učim nekog drugog kad mogu da budem u Srbiji? To je prva stvar. To nema veze sa selektorskim mestom, može da bude i klub. S druge strane, zadovoljan sam time. Novac je bitan, ali nije to baš tako. Zadovoljan sam, ne tražim “leba preko pogače” i hvala Bogu, postoji mogućnost da ostanem tu. Ne vidim zašto bi mi krajnja opcija bila inostranstvo. Ne ide mi to u glavu. Gledaću po svaku cenu da ostanem ovde, pa makar radio nešto drugo – zaključio je Savić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading