(FOTO) PORNO-RAD MMA BORCA U FRANCUSKOJ: Konoru supruga pušila na jahti!

Autor:

Sport

21.07.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makgregor se ljubio sa lepšom polovinom nakon čega ga je ona oralno zadovoljila na palubi. Bezuspešno se krili ispod ćebeta

Konor sa suprugom

Konor Makgregor (32) baš zna da uživa u milionima koje je zaradio kao MMA borac u oktagonu, jedino što se ponekad malo zanese. Upravo to mu se desilo minulog vikenda na Azurnoj obali, gde su paparaci uslikali Irca dok ga oralno zadovoljava nevenčana supruga Di Devlin (32).

Zabava na palubi jahte vredne 5,5 miliona dolara koju je Konor kupio prošle godine, počela je strasnim ljubljenjem, da bi MMA borac ubrzo gurnuo glavu lepše polovine prema struku i genitalijama, što je ona rado prihvatila. Usledio je oralni seks, a koliko su bili u zanosu, govori i to da nisu bili svesni da su na otvorenom.

Neposredno pre oralnog seksa, Konora i Di fotografisala bebisiterka, pa otišla da uspava njihovu ćerkicu

Međutim, čak i kada su shvatili da ih paparaci posmatraju, Makgregor i Di nisu prekinuli. Naprotiv, samo su ispozirali, pa se pokrili ćebetom koje im je bilo nadohvat ruke i malo promenili pozu.

Pritom, njih dvoje nisu bili sami na brodu jer ih je nekoliko trenutaka ranije bebisiterka fotografisala, a onda njihovu ćerkicu od godinu i po dana Kroju odvela u potpalublje da uspava. Očigledno, svi na brodu znaju kada ne smeju da izlaze na palubu.

Šta se dešava ispod pokrivača?

5,5 miliona evra vredna jahta koju je MMA borac kupio prošle godine

A Makgregoru i njegovoj lepšoj polovini, sa kojom je u vezi već 12 godina, ovo nije prvi ispad tokom letovanja na jugu Francuske.

Pre samo nekoliko dana Konor se na Instagramu pohvalio fotografijama na kojima se vidi kako se Di i on opijaju viskijem koji sam proizvodi i puše džointe marihuane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading