Odlaže se finale Bokserske lige Srbije

Autor:

Sport

07.07.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog novonastale situacije u Republici Srbiji, a izazvane virusom Covid 19 završnica Super lige BSS 2019/20, odnosno finalni susreti između BK Loznica i BK Radnički (Beograd) odlažu se do daljnjeg, odluka je Bokserskog saveza Srbije.

RepublikaFoto: BSS
Boks u Loznici

Prvi meč finala Bokserske lige Srbije pod pokroviteljstvom MTS-a bio je u planu 9. jula u hali Lagator u Loznici, drugi meč bio je zakazan za 12. jul na Crvenom krstu u Beogradu, ali se prolongiraju do daljnjeg, sve dok se epidemiološka situacija ne stabilizuje.

Poštujući mere i odluke Vlade Republike Srbije donete povodom pandemije virusa Covid 19 BSS je doneo odluku da se sva takmičenja kako Republička tako i regionalna, kao i Redovna Skupština BSS odlože dok se za to ne stvore uslovi.

Podsetimo, Super liga BSS 2019/20. ušla je u samu završnicu. Višemesečna pauza izazvana pandemijom virusa krona bila je prekinuta polufinalnim  takmičenjima u kojima su se za ulazak u sam finiš takmičenja borile na jednoj strani ekipe BK Loznica i BK "Metalac", na drugoj BK "Radnički" Beograd protiv BK "Naissus" Niš. Pobedama kako kod kuće, tako i na strani finalnu "rundu" za naslov šampiona Bokserske lige Srbije 2019/20. zakazali su Lozničani i "Krstaši".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading