BIVŠI IGRAČ ZVEZDE GRMI: Sramota je što je Partizan pred gašenjem!

Autor:

Sport

01.07.2020

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši vaterpolo reprezentativac Srbije Mičoš Avramović ogorčen je zbog teške situacije u vaterpolo klubu Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana na 1/4 finalu Lige šampiona protiv Mladosti iz Zagreba

Višestruki šampion Evrope je pred gašenjem zbog ogromnih finansijskih problema.

- Godinama sa tugom gledam Partizan, od kada je krenuo nizbrdo. Nadam se da će situacija da se popravi, da će doći neko ko će izvući klub. Ali, svake godine je sve teže i teže, dugovi sve veći, a ja sam sve manje otpimista. Tek u inostranstvu sam se uverio kakvu reputaciju ima Partizan i sve nas u vaterpolu trebalo bi da bude sramota što takvom klubu preti gašenje. Partizan je rasadnik talenata, fabrika igrača i mislim da bez njega nema ni budućnosti našeg vaterpola, pogotovo reprezentacije - rekao je Avramović za "Večernje novosti".

Avramović se posle duge inostrane karijere vratio u Srbiju, gde će naredne sezone braniti boje ekipe Novog Beograda, koju predvodi legendarni Vlada Vujasinović.

On je tokom svoje karijere igrao i za Crvenu zvezdu i Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Avramović

Pola godine je proveo u rumunskoj Oradei, četiri i po sezone u Ferencvarošu i Egeru (Mađarska) i poslednju u španskom Sabadelju.

- Bilo je to lepo iskustvo, ali bilo je vreme da se vratim. Tu su i porodični razlozi, sin kreće u vrtić, supruga na posao. Brzo sam se dogovorio sa Novim Beogradom. Klub je ambiciozan, planira napad na domaće trofeje. Priča je ozbiljna, ekipa dobra, ostali su Rističević, Đorđe Filipović, Tomić, došli su Gogov i Čupić, razgovara se sa Milošem Ćukom. Trebalo bi da budemo popunjeni na svim pozicijama - naglašava Avramović.

Iskusni vaterpolista očekuje da šampionat Srbije bude zanimljiviji nego proteklih sezona.

- Vidim da Radnički pravi ozbiljan tim, možda najjači u zemlji. Šabac ulaže godinama, tu je i Crvena zvezda. Te ekipe, uz nas, trebalo bi da se bore za trofeje. Nadu budi i saznanje da timove sa klupe predvode Vujasinović, Milanović - zaključio je Avramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading