OBELEŽEN DAN KOMPANIJSKOG SPORTA: Rekreativci uživali u druženju i takmičenju na Adi Ciganliji!

Autor:

Sport

30.06.2020

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po prvi put ove godine obeležen je Dan kompanijskog sporta na sportskim terenima i piknik placu Ade Ciganlije.

RepublikaFoto: SFKS
Kompanijske igre na Adi

Srpska federacija kompanijskog sporta okupila je veliki broj učesnika uglednih kompanija, saveza sindikata i udruženja. Svojim učešćem i prisustvom svi su doprineli da i ovaj dan prođe u vedrom i sportskom duhu, koji će mnogi pamtiti.

Održana su takmičenja u malom fudbalu, odbojci, košarci i badmitonu, ali pored svega toga, bilo je pozitivnog druženja, smeha i šale rekreativaca u prirodnom okruženju, što je i bio cilj organizacije ovog sportskog događaja.

RepublikaFoto: SFKS

Svi učesnici dali su pozitivne ocene i izrazili su želju i raduju se novom sportskom susretu.

Predsednik Srpske federacije kompanijskog sporta Velizar Đerić, koji zbog nepredviđene situacije nije mogao da prisustvuje događaju, putem video poruke zahvalio se svim učesnicima ovog događaja. Ostali agilni ljudi SFKS na čelu s potpredsednikom Budimirom Vučinićem pozvali su sve na novo druženje i takmičenje, ovoga puta kraj mora od 23. do 27. septembra 2020. u mestu Agia Triada kod Soluna u Grčkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading