Atanasijević vs korona: Od mene je krenulo sve

Autor:

Sport

23.06.2020

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski odbojkaški reprezentativac Aleksandar Atanasijević, gostujući u programu televizije "PRVA" podsetio da je bio dva meseca u Italiji i to tokom najveće krize, te da je došao u Srbiju sa negativnim testom kako bi izbegao karantin.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Aleksandar Atanasijević

Atanasijević je otkrio kako je njegova borba sa koronom izgledala.

- Odlazim na Infetktivnu kliniku u Beogradu, testiram se i bio sam pozitivan. Nekoliko dana sam bio na klinici, posle toga na kućnom lečenju. Za nekoliko dana mi prolazi karantin i imaću konačno priliku da izađem iz kuće i da se vratim normalnom životu - rekao je Atanasijević.

Svestan je da je u našoj zemlji "pokupio" virus, a kasnije se ispostavilo da su i saigrači Marko Podraščanin, Srećko Lisinac i Dražen Luburić zaraženi.

- O njima brineš više nego o sebi. Bio sam u kontaktu sa njima. Bio sam nulti pacijent u reprezentaciji Srbije. Od mene je krenulo sve. Oni su bili na Infektivnoj klinici odakle su pušteni posle nekoliko dana - kaže Atanasijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading