Hrvati besni na svoje legende zbog nostalgije prema Jugoslaviji: Dok su neki igrali tenis, drugi su ležali sa sekirom razbijenom glavom daleko od svoje kuće!

Autor:

Sport

16.06.2020

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski portal "Narod.hr" brutalno je isprozivao Gorana Ivaniševića, Dina Rađu i Roberta Prosinečkog, zbog izjava o bivšoj državi.

RepublikaFoto: Starsport
Goran Ivanišević i Novak Đoković

Izgleda da su im opasno zasmetale reči legendi njihovog sporta.

- Nažalost, u poslednje vreme pojedini hrvatski sportsti počeli su sa nostalgičnim prisećanjem na vremena komunističke Jugoslavije, bez imalo empatije za žrtve koje je iza sebe ostavila ta država - piše ovaj porta.

U svom tekstu ističu da Rađa, Ivanišević i Prosinečki svesno ili nesvesno, kada govore o Jugoslaviji sa ogromnom dozom romantizma, zapravo šire govor mržnje.

- Zamislite da neko sa toliko ljubavi govori o NDH?! Za mnoge je Jugoslavija bila ogroman koncentracioni logor smrti. Dok su neki u Jugoslaviji igrali tenis, drugi su ležali sa sekirom razbijenom glavom daleko od svoje kuće.

Do detalja su opisane izjave njihovih legendi iz medija, a čak demantuju i reči Roberta Prosinečkog da bi Jugoslavija sada bila velika fudbalska sila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading