"Fetel će pauzirati godinu dana, neće ga biti u F1"

Autor:

Sport

14.06.2020

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji vozač Formule 1 Mark Veber rekao je da misli da Sebastijan Fetel naredne sezone neće voziti u Formuli 1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sebastijan Fetel

Sebastijan Fetel ostaje bez ugovora sa Ferarijem po okončanju sezone 2019/20 i za sada imamo samo glasine oko njegovog novog tima.

Spominjao se Reno, spominjao se Mercedes, ali Mark Veber smatra da Fetel neće voziti nigde.

 - Mislim da će uzeti godinu dana odsustva. Zbog svih nas se nadam da može da se osveži i vrati želju da se bori na samom vrhu u Formuli 1. Za mene je to postalo teže. Kada ste u kasnim tridesetima, duže vam treba da dođete do te desetinke da biste bili samouvereni u određenim pozicijama i scenarijima. Želeo sam da imam na umu da kada počnete da gledate svoj biološki sat, motivacija vam pada na brifinzima i sličnim situacijama, a onda i ne možete od ljudi oko vas da tražite da se dodatno trude oko vas. Možete kada ste gladni uspeha, motivisani, disciplinovima, kada ste jedan tim i imate cilj. Ako ste na 9,5 od 10, ne možete da imate istu misiju kao svi ostali u timu - naglasio je Veber.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading