Dame mogu i da "roštiljaju" Stoni fudbal za sreću u "Bajloniju" 14. juna!

Autor:

Sport

09.06.2020

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarno udruženje "Koš za sreću" počinje letnju sezonu plemenitih akcija, prva jeste turnir u stonom fudbalu - Stoni fudbal za sreću.

RepublikaFoto: Aleksandar Grašić
Stoni fudbal za sreću

Takmičenje će se održati u nedelju, 14. juna u kafiću "Bajloni" (Cetinjska 15) sa početkom od 17 časova a sav prihod namenjen je socijalno ugroženim, višečlanim porodicama.

Kako i naziv udruženja kaže, košarka jeste osnovni vid druženja na "Košu za sreću", ali u svrhu prikupljanja donacija, svi koji to žele će ovoga puta moći da se okušaju i u stonom fudbalu. Ekipu čine dva takmičara, a humanitarna kotizacija za jednu ekipu jeste 1.000 dinara, odnosno 500 za igrača.

RepublikaFoto: Aleksandar Grašić

Svako ko želi, može svoje mesto na turniru da rezerviše prijavom na socijalnim mrežama Koša za sreću, Instagramu ili Fejsbuku, kao i na mejl koszasrecu@gmail.com.

Među učesnicima naći će se sportisti i javne ličnosti, a najbolje očekuju i priznanja. Pehari za pobednički tim, kao i medalje za prvoplasirane, drugoplasirane i trećeplasirane, kao i vredne nagrade za najbolje.

Foto: Aleksandar Grašić

Turnir "Stoni fudbal za sreću" ujedno je najava za humanitarnu utakmicu javnih ličnosti Koš za sreću, koja se igra već sedam godina, na Kalemegdanu početkom jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading