Šok: Konor Mekgregor objavio kraj karijere!

Autor:

Sport

07.06.2020

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konor Mekgregor, irski MMA borac, objavio je da se povlači iz tog sporta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konor Mekgregor

On je naprasno objavio povlačenje putem Tvitera, nekoliko minuta nakon što je Amanda Nunjes dominantno pobedila Felisiju Spenser na "UFC 250".

- Ćao ljudi, odlučio sam da se penzionišem. Hvala svima na sjajnim uspomenama. Kakva je to vožnja bila! Evo slike mene i moje majke u Las Vegasu nakon osvajanja jedne od svetskih titula. Izaberi kuću iz snova Megs, volim te! Šta god budeš želela, tvoje je- napisao je Mekgregor.

Predsednik UFC Dejna Vajt oglasio se rekavši da nije iznenađen.

- To je Konor. Znate kako Konor funkcioniše. On tako radi stvari- rekao je Vajt.

On je aludirao na to da se Mekgregor povlači zbog neprekidnih protesta u SAD zbog ubistva Džordža Flojda od strane policije.

- Ako momci ne žele da se bore sada ili se iz nekog razloga osećaju nelagodno zbog svega što se dešava, onda ne moraju da se bore. Sve je u redu. Ako se to dešava sa Konorom... Saosećam. Neću sada da kažem "Au, je**te, ovo je suludo". Ništa trenutno nije ludo jer je trenutno sve ludo. Tako da, na određenom nivou, potpuno razumem (njegovu odluku)- dodao je Vajt.

Odluka da se penzioniše dolazi kao iznenađenje, a ukoliko se desi da je stvarna, Mekgregor će karijeru završiti sa učinkom od 22 pobede i četiri poraza.

Podsetimo, ovo ne bi bilo prvi put da se Mekgrego "penzioniše", pošto je to uradio 2019. tokom istrage o seksualnom uznemiravanju, kao i 2016. kada je jednostavno na Tviteru napisao "vidimo se kasnije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading