(FOTO) Mali sajam sporta u Vršcu okupio preko 1.000 učesnika!

Autor:

Sport

06.06.2020

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Gradskom trgu u Vršcu, nakon pauze zbog epidemije, okupilo se 28 klubova sa preko 1000 učesnika na Malom sajmu sporta u organizaciji Sportskog saveza Srbije, Sportskog saveza Vršca, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta i grada Vršca.

Pre otvaranja gradonačelnica Dragana Mitrović i potpredsednica Sportskog saveza Vršca i osvajačica bronzane medalje sa Olimpijskih igara u Riu sa košarkaškom reprezentacijom Tamara Radočaj ugostile su delegaciju Sportskog saveza Srbije.

Vršac je prepoznatljiv po sportu, a to je i prikazano na današnjoj manifestaciji. Sajam sporta pokazao je mališanima ovog grada šta sve mogu da treniraju i da se uključe u sistem sporta, a to je i glavni cilj organizacije Malog sajma sporta. Kako je i sam predsednik SSS Davor Štefanek rekao:

- Veoma mi je drago što sam danas sa ovoliko sportista i mladih u Vršcu. Svako dete može postati šampion, toliko izbora imaju, a potrebna im je volja i želja da treniraju i siguran sam da ćemo baš nekog od njih gledati na Olimpijskim igrama u budućnosti. Nastavite da pratite svoje snove i rezultati neće izostati. I Vršac ne mora da brine za budućnost sporta - poručio je Štefanek. 

Ministar Vanja Udovičić poručio je da je bavljenje sportom preduslov za zdrav život i da se mladi sportisti mogu ugledati na olimpijskog šampiona Davora Štefaneka po svojoj borbenosti na strunjači za boje Srbije.

Sportski savez Srbije u utorak će organizovati Mali sajam sporta u Subotici, a zatim u četvrtak u Somboru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading