Ko je čovek koji želi da prebije Tajsona? Šampion sa slavom zbog braka sa po*no zvezdom

Autor:

Sport

04.06.2020

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majk Tajson je za svoj povratnički meč dobio brojne ponude.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tito Ortiz

Među onima koji se najviše nude je nekadašnji UFC šampion poluteške kategorije Tito Ortiz (45), koji je javno istakao da želi obračun sa Tajsonom.

 - Majk je žestok, ali se nije dugo borio. Fokuseri ne uzvraćaju udarce. Ako ih koristiš 30 godina možeš da izgledaš dobro, ali drugačije je kada neko uzvrati udarac. Mnogi se boje borbe sa njim, ali ja smem sa bilo kim. Spreman sam za borbu, spreman sam za Tajsona - poručio je Ortiz.

Ortiz je itekako dobro poznat u MMA svetu. Pre 20 godina postao je UFC šampion poluteške kategorije i pojas je držao pune tri godine, pa ga je odbranio pet puta.

Ipak, naredne godine nisu donele previše uspeha za Ortiza. Često je gubio mečeve, ali njegov život van oktagona je privlačio dosta pažnje. Posebno se to odnosi na činjenicu da je sedam godina bio u braku sa čuvenom porno glumicom Dženom Džejmson. Sa njom je dobio i dvoje dece, ali je brak okončan 2013. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Imao je Ortiz i problema sa alkoholom. To ga je koštalo tri godine uslovne zatvorske kazne jer je 2014. godine u Los Anđelesu vozio pijan. Bio je primoran da ide na odvikavanje i navodno je sada potpuno čist.

Iako je bio sjajan borac, Ortizu je život mnogo zanimljiviji izvan oktagona, a često je bio u centru medijske pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading