Veliki planovi u Skoplju: Vardar hoće iskusnog Srbina!

Autor:

Sport

28.05.2020

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi vlasnik Rukometnog kluba Vardar, Mihajlo Mihajlovski, koji je zamenio ruskog biznismena, Sergeja Samsonenka, očigledno ima velike ambicije u narednoj sezoni. Pošto je za kratko vreme uspeo da zadrži dobar deo tima u Skoplju(Stoilov, Dibirov, Čupić, Disinger), trenutno traži zamenu za poziciju desnog beka, na kojoj više nema sjajnog Dainisa Krištopansa, novog člana Pari Sen Žermena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rukometaši Vardara

Prema informacijama koje stižu od kolega iz Makedonije (portal "Ekipa.mk"), novi član Vardara vrlo brzo bi mogao da postane srpski internacionalac, Marko Vujin.

- Bolna tačka i mesto u timu koje moramo da rešimo na adekvatan način je pozicija desnog beka. Marko Vujin bi bio sjajno rešenje - navedeno je iz kluba.

Marko Vujin je nedavno napustio lisabonski Sporting, a u karijeri je sa velikim uspehom igrao za Kil, Vesprem, Dunafer i Sintelon.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Marko Vujin

Sa reprezentacijom Srbije je osvojio srebrnu medalju na šampionatu Evrope u Beogradu 2012. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading