(FOTO) Novi humani gest Veljka Ražnatovića: Srpski bokser donirao 20 paketa ratnim veteranima!

Autor:

Sport

22.05.2020

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koronavirus zaustavio je život u celom svetu, pa i u Srbiji. Zbog toga je i te kako potrebno da sada budemo jedni uz druge, pomognemo koliko možemo ljudima iz svog okruženja, što su mladi iz Srbije i pokazali u prethodnih nekoliko meseci.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Veljko Ražnatović u humanitarnoj akciji

Jedan od njih je i naš najtalentovaniji bokser Veljko Ražnatović, koji je danas u Žitorađu, rodno mesto svoje majke Svetlane, poslao 20 paketa sa hranom i sredstvima za ličnu higijenu preko Organizacije "Junak" koja pomaže ratne vojne veterane i invalide, kao i porodice poginulih boraca.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

- Ne samo sada u vreme korone, nego svaki dan moramo da mislimo o onima kojima je pomoć potrebna. Naši ratni veterani su samo deo onih koji su našu zemlju mnogo zadužili i srećan sam do neba što mogu da im pomognem. Poslao sam danas u Žitorađu 20 paketa hrane, ali ne mislim da se zaustavim na tome - poručuje srpski bokserski as.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading