(VIDEO) Overim pobedio Harisa čudesnim preokretom u velikom obračunu

Autor:

Sport

17.05.2020

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alister Overim trijumfovao je protiv Valta Harisa u glavnoj borbi večeri "UFC on ESPN" u . Overim je bio na korak do poraza u prvoj rundi, ali je do pobede došao tehničkim nokautom u drugoj rundi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alistrer Overim

Bio je to okršaj koji je obećavao spektakl. Overim, glavna zvezda već trećeg UFC događaja u nedelju dana na Floridi se tukao protiv izvrsnog nokautaera Valta Harisa. On se vratio nakon godinu dana, kada je nokautirao Alekseja Olejnika, a do svih 12 pobeda došao je tehničkim nokautom ili nokautom.

Overim je takođe specijalista za nokaute, tako je ostvario 23 pobede, ali favorit pre ovog meča bio je Haris jer je legendarni Holanđanin zadnju borbu u decembru prošle godine završio porazom od Jarzina Rozenstruka, i to pred kraj fajta gde je morao da pobedi na bodove. Umesto toga, Rozenstruk ga je jednim udarcem samo četiri sekunde pre kraja praktički unakazio i poslao u bolnicu.

Sredinom prve runde protiv Harisa činilo se da je izvestan još jedan Overimov debakl. Amerikanac ga je poslao u nokdaun i želeo da ga dokrajči. Ciljao je na bradu, poznatu Overimovu boljku, ali legenda je preživela to i ekspresno krenula u kontranapad.

Sada je Overim usmerio borbu tamo gde suparniku ne odgovara, u parter. Bilo je jasno da će započeto u prvoj rundi nastaviti i pokušati da dovrši u drugoj. Desnim udarcem je zaljuljao Harisa, a onda ga levim krošeom oborio na pod. Tamo je dovršio potpuno grogiranog suparnika tako što mu je došao na leđa.

Overim je tako dan pre 40. rođendana došao do 46. MMA pobede. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading