Kakav bi to duel titana bio: Hoće li Tajson prihvatiti izazov?

Autor:

Sport

16.05.2020

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni bokser 53-godišnji Majk Tajson žestoko se priprema, jer želi ponovo da uđe u ring.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majk Tajson

A prvu priliku imaće za nedelju dana, učestvovaće u priredbi kečera konkurentske organizacije WWE federacije.

Tajson će proglasiti pobednika u duelu između Kodija i Lensa Arčera, pa će tako početi promociju svog povratka u boks.

Čelični Majk snimcima svojih treninga privukao je veliku pažnju sveetske javnosti. Najavio je kako želi da učestvuje u humanitarnim mečevima, a nakon toga je dobio brojne ponude za borbu. Već su mu se javili Evander Holifild, Deni Vilijams, ali i mnogi drugi.

Ljubitelji boksa žele ponovo da vide reprizu epskog dvoboja između Tajsona i Holifilda. Dosad su se dvaput sastajali, a oba puta bolji je bio Holifild. Posebno je ostala zapamćena borba iz 1997. kada mu je Tajson odgrizao deo uha.

- Želim da se borim proti Tajsona. Spreman sam, osećam se dobro za čoveka od 57 godina. Mogu da se nosim sa njim, ali i Majk to treba da potvrdi - rekao je Evander i dodao:

- Trebamo naći rešenje koje nije čisto borba za nokaut. Nije važno ko će pobediti, treba pokazati ljudima da smo nekada bili najbolji bokseri na svetu. Zajedno možemo da uradimo nešto za druge. Dajmo ljudima ono što žele da vide.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading