(FOTO,VIDEO) Ponovo spektakularne UFC borbe u Americi: Pucale noge i leteli zubi u Džeksonvilu!

Autor:

Sport

15.05.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživali smo u vrhunskoj makljaži u nedelju na UFC 249 u Memorijalnom centru veterana u Džeksonvilu, a moderni gladijatori priredili su nam još jednu noć za pamćenje, i to na istom mestu. Publike u dvorani ni ovoga puta nije bilo, ali zato su svi ljubitelji MMA preko TV uživali u obračunima posle kojih su neki borci ostali bez zuba, dok je drugima pucala noga.

Detalj sa meča Morales - Benitez

Glavni meč večeri bio je u poluteškoj kategoriji između Glovera Tešeire (40) i favorizovanog Entonija Smita (31).

Brazilski veteran je trijumfovao nad Amerikancem tehničkim nokautom u petoj rundi, a borba će ostati upamćena po dva detalja.

Smitu su u jednom trenutku ispali zubi iz vilice, pa ih je dao sudiji da mu ih pridrži, dok je u finišu meča jasno zabeležen zanimljiv razgovor boraca, i to dok je Brazilac bio u dominantnom položaju.

- Izvini, Entoni, to je deo posla - rekao je Tešeira Smitu dok ga je držao u bezizlaznom položaju i kada je bilo jasno da će ostvariti trijumf.

- Tako je, kako je - odgovorio je Amerikanac.

Detalj sa meča Tešeire i Smita

Još jezivije izgledao je obračun neporaženog Venecuelca Omara Antonija Moralesa (35) i Meksikanca Gabrijela Beniteza (31) u lakoj kategoriji.

Poraženi Benitez je odradio svih pet rundi uprkos ozbiljnom napuknuću cevanice, pa je pravo čudo kako je ostao na nogama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading