Karatista Dinama iz Pančeva ima velike ciljeve: SLOBODAN SANJA TOKIO!

Autor:

Sport

13.10.2017

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još samo olimpijska medalja nedostaje karatisti Slobodanu Biteviću (29) da kompletira kolekciju sa velikih takmičenja.

RepublikaFoto: facebook.com/Slobodan Bitević
Bitević sanja medalju u Tokiju

Borac pančevačkog Dinama ove godine potvrdio je dominaciju u Srbiji u kategoriji preko 84 kilograma, a u svojim vitrinama ima dva zlata sa svetskih prvenstava i čak pet odličja sa prvenstava Evrope (dva zlata, srebro i dve bronze).

Međutim, kada je karate prošle godine proglašen za olimpijski sport, ponosni predstavnik grada na Tamišu shvatio je da bi dečački san mogao da se ostvari u Tokiju 2020.

- Učešće na Olimpijskim igrama je san svakog sportiste, pa i moj, a sada se otvorila mogućnost da postane java. Nadam se da će što više nas ispuniti normu i da će Srbija imati zapaženu ulogu na turniru u kolevci karatea Japanu. Ako odem, pa slučajno osvojim i medalju, mojoj sreći neće biti kraja. Zato nastavljam da radim još jače, a u tome imam veliku podršku svog kluba Dinama i grada Pančeva, koji stoji uz svoje sportiste i pomaže im koliko može - rekao je Bitević za "Srpski telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading