Legenda F1 na korak od smrti: Ima 14% šanse da se oporavi!

Autor:

Sport

20.04.2020

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U januaru 2018. godine slavni Brazilac Rubens Barikelo je završio u bolnici pošto je osetio nepodnošljiv bol u glavi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

- Kući sam se tuširao kada sam iznenada osetio jak bol u glavi. Na skali od jedan do deset rekao bih da je glavobolja bila jačine osam ili devet, užasno jaka. Nisam u početku želeo nikoga da budim i samo sam legao na pod, ali bolelo me je tako jako. Onda sam ipak probudio suprugu Silvanu i kada mi je još i pozlilo shvatio sam da je to situacija kada moram da se obratim lekaru - počeo je svoju dramatičnu ispovest Rubens Barikelo.

U bolnici su otkrili da je pretpeo blaži moždani udar. Ali to nije bilo sve, otkriven mu je i benigni tumor, te je ekspresno podvrgnut operaciji.

- Pronašli su mali tumor na mom vratu koji mi je uklonjen. Hteo sam da ga uklone jer iako je bio benigni, on bi narastao, a ja nisam želeo da se osećam nelagodno dok vozim trke. Kada sam izašao iz bolnice lekari su mi objasnili da imam svega 14% šanse da se oporavim ovako kako jesam - objasnio je Brazilac, bivši kolega slavnog Mihaela Šumahera koji se penzionisao 2011. godine nakon 11 ostvarenih Grand Pri pobeda u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading