Tokio je na potezu: Postavljen ROK za održavanje Olimpijskih igara!

Autor:

Sport

17.04.2020

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Međunarodni olimpijski komitet (MOK) i organizacioni odbor Igara u Tokiju odredili su da se do kraja maja napravi novi plan za uspešno održavanje takmičenja i da se pripremi novi kalendar.

Ilustracija

Pronalazak načina da se smanje troškovi nastali usred odlaganja je jedan od važnijih ciljeva, ali da to ne utiče na kvalitet servisa.

- Na ovaj način, MOK je jasno pokazao svoju odlučnost i posvećenost da se OI u Tokiju uspešno održe iduće godine i stao je na put spekulacijama koje su se prethodnih dana pojavile u medijima širom sveta o mogućnostima ponovnog odlaganja OI - navodi se u saopštenju Olimpijskog komiteta Srbije (MOK).

Sve organizacije u sistemu MOK-a su počele sa prilagođavanjem kalendara. Mediteranske igre u Oranu su se pomerile za 2022. godinu.


- Verujemo da Olimpijske igre mogu da budu svetla tačka u ovim vremenima i da je olimpijski plamen svetlo na kraju tunela u kojem se svi trenutno nalazimo. Zajednička radna grupa daće sve od sebe kako bismo uspeli u tome i uspešno prevazišli ovaj izazov- izjavio je predsednik koordinacione komisije MOK-a Džon Kouts.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading