Ferari veruje u Fetela!

Autor:

Sport

17.04.2020

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački vozač Sebastijan Fetel najavio je da će se dogovoriti sa ekipom Ferarija o nastavku saradnje pre prve trke ove godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sebastijan Fetel

Četvorostrukom šampionu sveta ugovor sa italijanskom ekipom ističe na kraju sezone 2020. godine. Kako su preneli inostrani mediji, očekuje se da do kraja aprila bude poznato hoće li dve strane nastaviti saradnju.

- Ono što je u ovom momentu bitno za sve je da budemo strpljivi - rekao je Fetel.

- Sve zavisi od toga kada će biti prva trka, a velike su šanse da ćemo odluku doneti pre toga... U ovom momentu se čini da sezona neće početi pre juna ili čak jula.

Upitali su nemačkog vozača i na koliko bi mogao da produži ugovor.

- Ne znam. Sve će zavisiti od toga šta odgovara meni i ekipi.

Prvih devet trka sezone je ili odloženo ili otkazano zbog tog virusa, a Velika nagrada Francuske je sledeća koja je pod znakom pitanja. Ta trka je zakazana za poslednji vikend juna.

- Ne znamo kako će sezona da izgleda i kada će da počne, koliko će trka biti održano. Ipak, Takmičenje je takmičenje bez obzira na to da li ima 10 ili 25 trka. Kada je manje trka u kalendaru onda su sve izuzetno važne - zaključio je Fetel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading