"Plakala sam zbog odlaganja OI u Tokiju"

Autor:

Sport

02.04.2020

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka gimnastičarka Simon Bajls izjavila je da je plakala nakon odluke o odlaganju Olimpijskih igara za sledeću godinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Simon Bajls

Četvorostruka olimpijska šampionka otkrila je da je plakala kada je saznala da su OI u Tokiju odložene za 2021 zbog koronavirusa, čime su u pitanje dovedeni njeni planovi o povlačenju.

- Kada sam saznala za odlaganje prvo nisam znala šta da mislim. Sela sam i zaplakala. U tom trenutku je bilo teško, ali biće bolje - izjavila Bajls za američku mrežu NBC.


Gimnastičarka, koja ima 23 godine, dodala je da će "psihički" teško podneti narednih godinu dana, ali da je takva odluka dobra kako bi se uverili da su svi dobro.

Bajls je najavila da će se posle OI u Tokiju 2020. povući, a prošle godine na Svetskom prvenstvu u Štutgartu postala je gimnastičarka sa najviše medalja u istoriji na svetskom nivou i u muškoj i u ženskoj konkurenicji, sa ukupno osvojenih 25 odličja (19 zlata, tri srebra i tri bronze).

Na OI u Rio de Žaneiru 2016, jedinim na kojima je učestvovala, osvojila je zlato u pojedinačnoj konkurenciji i ekipno na parteru i konju s hvataljkama i bronzu na gredi.

Dve godine zaredom je proglašena za najbolju sportistkinju sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading