FANOVI ODUŠEVLJENI: Ova rečenica probudila je nadu da se Šumaher oporavlja

Autor:

Sport

09.10.2017

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmostruki svetski šampion u F1 Nemac Mihael Šumaher uspešno se oporavlja, tvrde pojedini njegovi fanovi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šumaher se povredio pre četiri godine na skijanju u Francuskoj

Šumaher se oporavlja od teške povrede glave, koju je zaradio na skijanju u Francuskoj 29. decembra 2013. godine. On je bio jedno vreme u indukovanoj komi u bolnici u Grenoblu, a sada je na rehabilitaciji u svom domu u Švajcarskoj.

O slavnom nemačkom vozaču brine tim lekara, ali pomaka nema, a pojedini svetski mediji navode da Šumaher živi "kao biljka".

Međutim, pojedini nemački mediji i navijači se pozivaju na jednu izjavu menadžerke slavnog vozača Sabine Kem, koja bi mogla da znači da se Šumaher uspešno oporavlja.

- Tokom svoje aktivne karijere Mihael je sačuvao većinu svoju bolida, odela i kaciga. U ovom trenutku mi planirano da ih predstavimo javnosti i to u muzeju, koji želimo da otvorimo u čast njegovih uspeha - rekla je Sabine Kem.

Ova njena izjava je uzburkala Mihaelove fanove. Oni tvrde da se ovo "mi" odnosi na Šumahera i da navodno Mihael učestvuje u navedenim planovima iako se nalazi na oporavku od teške povrede glave.

Međutim, pojedini mediji navode se radi samo o nadi i mašti fanova slavnog vozača, koji se nalazi u teškom zdravstvenom stanju.

Mihaelova porodica se i dalje ne oglašava, a javnosti još nije poznato u kom pravcu ide oporavak višestrukog šampiona u F1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading