Mejveder u životnom košmaru, odustaje od povratka

Autor:

Sport

19.03.2020

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Flojd Mejveder jedan je od najvećih, ali ujedno i najomraženijih sportista svih vremena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Flojd Medvejder

Arogantan stav i bahato razbacivanje sa lovom, uz sve što uz to ide, kao i defanzivan stil u ringu nisu mu baš pomogli da izgradi posebno dobru vezu sa javnošću.

Proteklih dana je ostao bez čoveka koji ga ja stvorio u borca kakav jeste, njegovog strica i trenera, takođe legendarnog boksera Rodžera Mejvedera. Da sve bude još gore, malo ranije, 11. marta umrla je i majka njihovo troje dece, Džozi Heris. Istina, nisu bili zajedno poslednjih desetak godina, ali su mu deca ostala bez jednog roditelja. Ranije ove godine potresla ga je i pogibija Kobija Brajanta sa kojim je bio veliki prijatelj.

Sve je to uzorkovalo da ovaj 43-godišnjak dobro preispita život, te je odustao i od namere da se vrati boksu, to jest borilačkim sportovima, iako je bio u poodmaklim pripremama za eventualni sudar sa nekom od UFC zvezda. Pitanje je samo koliko će nekadašnji šampion u pet kategorija izdržati bez rukavica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading