(VIDEO) Osvojio je tri Superboula, a sada postaje "kečer"!

Autor:

Sport

11.03.2020

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rob Gronkovski, jedan od najboljih "tajt endova" u ovoj deceniji, odlučio je da završi karijeru 2019. godine posle tri osvojena Superboula u dresu Nju Inglanda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rob Gronkovski (levo)

Navijači su žalili što se penzioniše sa samo 29 godina, ali njemu je bilo svega dosta zbog bolova i povreda koje je pretrpeo, poručujući da je vreme za uživanje. Ipak, malo ko je očekivao da će dve godine kasnije to značiti i igranje nekog drugog sporta...

Kako prenosi "ESPN", Gronkovski je blizu dogovora sa WWE, kompanijom koja organizuje "rvačke" mečeve, a od ranije je poznato da je veliki zaljubljenik u ovaj sport u kome se i oprobao 2017.


WWE nije zvanično potvrdila pregovore dve strane, ali sve je izvesnije da je "Gronk" prihvatio ponudu da ubuduće bude "kečer", a videćemo koliko će ga taj sport "držati" pošto takođe podrazumeva odličnu fizičku spremu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading