(FOTO,VIDEO) Najbolji srpski kruzeraš spreman za meč u Crnoj Gori: Veljkov prvi od tri koraka do evrotitule!

Autor:

Sport

02.03.2020

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović (23) dosad je nanizao osam pobeda u isto toliko mečeva u profesionalnom boksu, a izazov koji mu sledi 27. marta sigurno je najveći u karijeri. To je na veoma posećenoj konferenciji za medije u hotelu Splendid u Budvi potvrdio i najbolji srpski kruzeraš.

RepublikaFoto: Promo foto
Veljko Ražnatović

- Moj menadžer, predsednik Bokserskog saveza Srbije – Nenad Borovčanin, trener Ivan Alimpić i ja smo napravili strategiju da idemo korak po korak, stepenik po stepenik do evrotitule. Samim tim, svaki sledeći meč je najveći izazov za mene, kako bih bio maksimalno spreman kada dođe trenutak da se borim za pojas. Na spektaklu 27. marta u Budvi biću uvodna borba, ali vam obećavam da ćete me vrlo skoro gledati kao izazivača za evropsku ili svetsku titulu i da ću se posle toga na ovakvim promocijama pojavljivati sa svojim pojasom – optimističan je bio Ražnatović na gala predstavljanju boraca u hotelu Splendid.

Veljkov protivnik još nije poznat, iako je vrlo verovatno da stiže nokauter iz Nemačke. Međutim, to najboljeg srpskog kruzeraša ne opterećuje mnogo. Cilj je jasan: pobediti u naredna dva meča i izboriti šansu za duel koji donosi titulu evropskog šampiona!

27. marta u hotelu Splendid u Budvi Veljko će 9. put ući u profi ring

- Prvi moj veliki cilj je da osvojim evropski tron. Ovaj meč u Budvi i već zakazani megdan 16. aprila u Zvorniku, u Republici Srpskoj, biće samo testovi za mene na tom putu. Uz Božiju pomoć verujem da ću nastaviti maksimalan niz pobeda i poboljšati procenat mečeva završenih nokautom - dodaje Veljko.

Meč srpskog boksera biće deo spektakla u Bečićima u okviru tradiocionalnog kik boks i boks turnira “Splendid Grand pri - Budva 2020!" koji se održava 14. put. Organizatori veruju da će sala biti krcata.

VELJKOV UČINAK U KARIJERI

Mečeva      8

Pobeda       8

Nokauta      5

Meč večeri biće eliminaciona bitka za svetsku titulu u WBO kategoriji između domaćeg borca Dilana Prašovića i boksera iz Bosne i Hercegovine – Edina Puhala. Pobednik će biti prvi izazivač svetskog šampiona u kruzer kategoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading