Tajson Fjuri rekao zbogom boksu!

Autor:

Sport

04.10.2017

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši svetski šampion u boksu Tajson Fjuri neće aplicirati za novu dozvolu da se bori u ringu od Britanskog borda za boks.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fjuri: Ja sam najveći i kad sam u penziji!

On je bez licence ostao oktobra 2016. godine nakon navoda o dopingu koji se pojavio u junu prošle godine. Fjuri je tada i za magazin Rolingstoun rekao da je koristio velike količine kokaina.

Svoj povratak je najavio proletos, ali se sada predomislio.

- Posle dugog i napornog razmišljanja o svom povratku neću konkurisati za boksersku licencu. Nakon načina kako su prošli put kontrolisali stvari, ne hvala - rekao je Fjuri.

Odluka 29-godišnjeg boksera da ne traži novu licencu dovodi u pitanje njegovu budućnost u sportu mada je i preko društvenih medija bilo nagoveštaja da je njoj došao kraj. Pre godinu dana je tvitovao - Ja sam najveći i takođe sam u penziji - pre zaokreta tri sata kasnije. 

Nije se borio od novembra 2015. godine kada je pobedio Vladimira Klička u Nemačkoj i osvojio IBF, WBO i WBA pojaseve. Revanš te borbe se čekao nekoliko puta i nije dočekan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading