Najvažniji igrač "izdaje" Patriotse?

Autor:

Sport

14.02.2020

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nju Ingland Petriotsi u kojima je Tom Brejdi proveo celu karijeru od dolaska u NFL 2000. i sa kojima je osvojio šest Superboul titula imaju pravo da produže ugovor do 18. marta u 16h.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tom Brejdi

Nakon što su mediji preneli da će se Brejdi "okušati" na otvorenom tržištu, vlasnici Petsa Robert Kraft su mu poručili da se odluči mnogo ranije.

Brejdi je zaradio 23.000.000 dolara za nedavno završenu sezonu, a ukoliko ne bude deo rostera Petsa do 18. marta koštaće tim dodatnih 13,5 miliona "mrtvog novca" u seleri-kepu.

Petsi bi trebalo da imaju oko 40.000.000 u "seleri-kepu" za 2020. što bi moglo da ograniči tim ukoliko odluče da zadrže Brejdija.

Odredbe Brejdijevog poslednjeg ugovora onemogućavaju Petse da iskoriste "oznaku franšize" , što bi njega moglo da uputi na neku drugu ekipu.

Brejdi bi na otvorenom tržištu mogao da dobije ugovor od čak 30.000.000 za sledeću sezonu, ali ne sme da poseti zainteresovane ekipe pre 18. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading