ZLATO ZALILE UZ "VIDOVDAN"

Autor:

Sport

04.10.2017

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada Srpkinje postanu šampionke Evrope, "ćirilica" odzvanja celim Bakuom, a onda se fešta preseli u Beograd.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Šampanjac za najbolje: Šampionke Evrope

Nakon što su se sa "balkona šampiona" poklonile pred više od 10.000 najvernijih navijača, kapitenka Milena Rašić odvela je svoje devojke u jedan prestonički klub u kojem je zakupila ceo donji sprat kako bi dostojno proslavile ogroman uspeh.

OSMEH DO OSMEHA

Kao i na terenu, izabranice Zorana Terzića su za tili čas zaplesale uz taktove narodne muzike, ne skidajući osmehe sa lica. Za dobru atmosferu bio je zadužen pevač Dejan Matić, u klubu je viđena i Ceca, dok je pevačica Marina Tadić bila među prijateljima šampionki, ali se nije latila mikrofona.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Pogodila ih pesma: Marina Tadić i Brankica Mihajlović

Sve devojke su bile vesele. Neke su pile sokove, dok se većina opustila uz po koju i te kako zasluženu čašu belog vina. Kako Srpski telegraf saznaje, u veselju su prednjačile Brankica Mihajlović, Mina Popović i MVP Evropskog prvenstva Tijana Bošković, koja je više puta naručila pesmu "Vidovdan" jer im je ona budila jake emocije. Od Dejana su zahtevale da peva svoje i pesme brata Saše Matića, pogotovo "Ruzmarin", a nije im promakla ni "Čokolada" od Jami.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Ispunjavao želje: Dejan Matić i odbojkašice

 

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA

 

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA

POKLON-TORTA

Kada je atmosfera dostigla tačku ključanja, pred devojke je uz pesmu "Ti moje zlato" Milice Todorović izneta šampionska torta sa njihovim imenima. Poklon kluba "Gotik", u kojem su slavile, bile su i dve flaše šampanjca koje su se otvorile za tren oka da se zalije odličje kako to dolikuje. Devojke su posle bile još veselije, a zajedno sa šampionkama su mogli da slave njihovi prijatelji, ali i ostali gosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading