Crnogorski selektor branio srpske svetinje!

Autor: PREDRAG VUKOVIĆ

Sport

18.01.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu svi crnogorski sportisti kao njihovi rukometaši, srbomrsci! Za razliku od članova rukometne reprezentacije Crne Gore, čija je drskost prešla toliku meru da su nosili zastave fašističkog komitskog pokreta, koji se oružano pobunio protiv Srba 1919. godine, stiže nam jedan lep primer iz bivše bratske zemlje. U pitanju čin selektora njihove bokserske reprezentacije, Boška Draškovića (33).

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Boško Drašković (desno)

Posle pritiska režima Mila Đukanovića putem Zakona o slobodi veroispovesti, u kojem se direktno udara na Srpsku pravoslavnu crkvu, narod u Crnoj Gori je izašao na ulice da se buni, a jedan od njih je i Drašković.

Na Fejsbuku se pojavila njegova fotografija sa protesta - pored Boška stoji momak u dukserici na kojoj piše "srpska Sparta".

Drašković je nekadašnji crnogorski bokser, a bio je drugi takmičar u ovom sportu od sticanja nezavisnosti Crne Gore koji se takmičio na Olimpijskim igrama. Bio je akter Igara u Londonu 2012. godine.

Majstore, kapa dole!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading