Crna Gora umalo napravila istorijski preokret, Hrvatska slavi veliku pobedu!

Autor:

Sport

16.01.2020

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Hrvatske pobedili su Crnu Goru 11:10 (1:2, 2:4, 2:4, 5:1), u drugom kolu grupe A Evropskog prvenstva u Budimpešti.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Tucak

"Barakude" su od kraja prve četvrtine preuzele kontrolu nad mečom, međutim u poslednjoj četvrtini uspele su da ispuste veliku prednost.

Igrali su sjajno hrvatski vaterpolisti u tom periodu, u trećoj četvrtini razlika je išla i do pet golova, ali u četvrtoj deonici su imali neočekivani pad i "ajkule" su to iskoristile.

Crna Gora na krilima sjajnog golmana, kao i Brguljana, Vidovića i Petkovića uspela da se vrati serijom 5:0, međutim u završnici je posustala i Hrvatska golom Garsije dolazi do pobede, 11:10.

Imale su "ajkule" napad za vođstva, ali nisu uspele da ga iskoristi i Garsija je u narednom naletu "barakuda" uspeo da pogodi i time postavi konačan rezultat.

Hrvatska je ovom pobedom obezbedila direktan plasman u četvrtfinale, dok će Crna Gora do najboljih osam morati preko osmine finala.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Bukić sa tri gola, a pratili su ga Garsija i Vrlić sa dva. Na drugoj strani po dva gola postigli su Brguljan, Petković, Obradović i Vidović.

Bijač je imao čak deset odbrana, dok je Lazović upisao šest.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading